3060
NOK
MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Ecuador 2014
 
 
Ingunn Skutlaberg Valbø
2014 byr på mange spennende lokalsamfunnsprosjekter i Misjonsalliansen i Ecuador. Vi ønsker å utfordere deg til å være med å støtte vår lille aksjon, slik at vi hver måned sammen greier å samle inn 1000 kroner frem til desember 2014.
kr 3060 / kr 12000
25%
Aksjonen er avsluttet

2014 byr på mange spennende lokalsamfunnsprosjekter i Misjonsalliansen i Ecuador. Et stort problem som er gjentagende, særlig på skolene og ved fotballbanene, er narkotikaen. Det er flott å se at lokalbefolkningen tar tak idette og finner gode løsninger på å få bukt på dette problemet. Gjennom fotballprosjektet har vi fått konkrete vitnesbyrd om at narkotikamisbruket er blitt redusert etter at de kom igang med fotballtreninger. Tydelig kan vi si at å ha en fritidsaktiviet er superviktig. På skolene vi samarbeiderder med, ser man resultatet av mer dedikterte elever og foreldre som virkelig ønsker å komme seg videre i livet. Det er meningsfullt å få være en del av dette arbeidet. Det gjør inntrykk å få møte mennesker som ønsker å komme seg videre og ønsker å få en verdifull fremtid for seg og sine. 

Vi ønsker å utfordere deg til å være med å støtte vår lille aksjon, slik at vi hver måned sammen greier å samle inn 1000 kroner frem til desember 2014.

Tusen takk for at du gir! Uten din støtte hadde vi ikke hatt mulighet til å jobbe slik Misjonsalliansen gjør her i Ecuador.

Bidragsytere
møt bidragsyterne
 
Anonym giver
 
1000
NOK
 
Marit og Bernt Skutlaberg
Gave fra nyttårsfeiring v/ Marit Skutlaberg
2060
NOK
Støtt arbeidet i Ecuador
Om du ikke ønsker å velge bare ett prosjekt, kan du støtte det generelle arbeidet vårt i Ecuador.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone