2235
NOK
MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Maren løper for frihet!
 
 
Maren Selnes Hjellen
For Freedom-aksjonen samler inn penger til bekjempelsen av moderne slaveri, og dette er en kamp jeg ønsker å være med å støtte ved å løpe så langt jeg klarer på 60 minutter. Dette er en mulighet man ikke får hver lørdag - men lørdag 6. april får jeg for andre gang denne muligheten. Og DU kan være med å bidra sammen med meg i denne kampen!
kr 2235 / kr 2500
89%
Aksjonen er avsluttet

I år som i fjor ønsker jeg å være med å løpe for frihet!


For Freedom er et arbeid som ønsker å bidra til å sette en stopper for moderne slaveri lokalt der vi bor. For ja, det skjer faktisk - også her i Trondheim. Det antas å være ca 45 millioner slaver i verden i dag, og det synes ikke jeg er greit. Derfor tar jeg lørdag 6. april 2019 med meg joggeskoene og kondisen min til Adressaparken for å samle inn penger til kampen mot moderne slaveri. 


For at jeg skal klare dette trenger jeg DIN hjelp! Alle pengene som samles inn går direkte til det arbeidet For Freedom gjør. I tillegg til å sponse meg kan du skaffe deg dine egne sponsorer og delta i løpet selv (anbefales. Det er gøy, sosialt, og alle heier på deg).
Målet mitt er å løpe lengre/flere runder enn jeg gjorde i fjor - og det jeg må slå er altså 19 runder på ca 400 meter. Jeg ligger allerede i hardtrening, så prognosene ser gode ut.

Hvis du ønsker å støtte meg med et rundebeløp i stedet for fastbeløp så send meg en melding! (Mye mer motiverende for meg å få rundebeløp ;) )

For mer informasjon om For Freedom og det arbeidet de gjør, se forfreedom.no.

Sammen kan vi bidra til å stoppe slaveriet!

Takk for ditt bidrag!

Bidragsytere
møt bidragsyterne
 
Anonym giver
 
200
NOK
 
Anonym giver
 
210
NOK
 
Bente Bratli Hjellen
Bra jobber Maren ❤️❤️
525
NOK
 
Anonym giver
 
50
NOK
 
Anonym giver
 
50
NOK
 
Kari Selnes
1000
NOK
 
Anonym giver
 
200
NOK

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone