MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Sport

Misjonsalliansen

Sport er viktig, også for ungdommer på Filippinene. Hvor enn du kommer, er det ungdommer som spiller basketball på provisoriske baner.

På Marinduque er det lite sport som er organisert, og ikke alle får mulighet til å være med å spille. Noen ungdomsorganisasjoner ønsker å organisere og arrangere sportsfestivaler slik at flere ungdommer kan få delta i sportslige aktiviteter. Dette er positive tiltak i lokalsamfunnet som involverer både ungdommer som går på skolen og de som har sluttet. Ungdommene får positive impulser og blir opptatt av gode aktiviteter som gir motivasjon og giv også på andre livsområder.

 

BELØP: 3 000 KRONER for sportsfestivaler. 12 ungdomsorganisasjoner planlegger å arrangere festivaler i sine småkommuner i løpet av sommerferien. 8000 KRONER for sportsgrupper som trener jevnlig i to av våre småkommuner.

PROSJEKTNUMMER 50 135

Organisasjonen bak prosjektet

Misjonsalliansen

Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:info
Telefon:+47 22 94 26 00
Postadresse:
PB 6863 St. Olavs plass
0130 OSLO
Norge
Adresse:
Sven Bruns gate 9
0166 OSLO
Norge

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone