MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Høstgaven 2016

Misjonsalliansen

Gi her

Høstgaven 2016

Moren til Carlo er fortvilet over at alle snakker om sønnen som annerledes. – Jeg prøvde å fortelle alle at Carlo var normal, men når til og med legene på sykehuset sier at han ikke er det, blir det vanskelig. Vi har alltid prøvd å behandle han som et vanlig barn, forteller hun. I barnehagen blir Carlo behandlet som en normal gutt og dette er viktig for familien.

I Filippinene sitter guttene Carlo og Gian klare til å endelig begynne på skolen. Gian og Carlo er barn med spesielle behov og har fram til nå gått i en barnehage støttet av Misjonsalliansens givere. I Barnehagen har de blitt godt rustet til å møte skolehverdagen på en større skole med flere barn. Barnehagen legger et viktig grunnlag for alle barn, men for barn som Carlo og Gian har den vært helt nødvendig.

Barnehagelærer Anna er svært imponert over fremgangen til guttene de siste årene. –Guttene har hatt stor fremgang både sosialt og faglig. Nå sliter jeg med å klare å gi de den utfordringen de trenger og derfor er det på tide å begynne på skolen.

En utfordring er at skolene ofte har store klasser med få lærere og det er derfor vanskelig å følge opp barna med spesielle behov. Derfor jobber Misjonsalliansen mot en mer inkluderende utdanning. Lærere blir kurset i hvordan de skal tilrettelegge og se hver enkelt elev.

Misjonsalliansen ønsker å hjelpe mennesker som blir forsømt og diskriminert av samfunnet de lever i. Derfor satser vi spesielt på arbeid blant barn og unge som har spesielle behov.

Uten Annas tro på guttene, ville kanskje aldri Carlo og Gian vært klare for å bli skolegutter.

Vi tror på mennesker! Og vi tror på barn som Carlo og Gian! At de er skapt i Guds bilde og elsket av han. De fortjener å leve verdige liv, å få utfolde seg og å få bruke de egenskapene som Gud har gitt dem. 

Organisasjonen bak prosjektet

Misjonsalliansen

Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:info
Telefon:+47 22 94 26 00
Postadresse:
PB 6863 St. Olavs plass
0130 OSLO
Norge
Adresse:
Sven Bruns gate 9
0166 OSLO
Norge

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone