MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Julekampanjen

Misjonskirken Norge

Barnas jul i Onesti!

I år inviterer vi deg til å gi en julegave til barn og unge i Romania.

Hvert år kjøper vår søsterkirke i Onesti inn julegaveposer, som de deler ut til over 800 barn og deres familier i og rundt Onesti. Gaven består av mat, litt klær og leker til de minste og gjør julehøytiden litt bedre for mange i en utfordrende livssituasjon.

Julegaven symboliserer håp og gir visshet om at det finnes andre mennesker som ser dem, bryr seg og ønsker dem vel.

Samtidig ønsker vi å gi en gave som varer. Overskuddet fra julekampanjen går til misjonskirken i Onesti sitt flotte arbeid blant barn og unge. De driver seks barneklubber, drar på sommerleir og gir skolestøtte til barn fra familier med økonomiske utfordringer, slik at de kan fullføre skolen.

Julegaven skal bidra til å utruste barn og unge best mulig for livet videre. Gaven er en investering i de kommende generasjonene i Romania. Tusen takk for ditt bidrag!

Organisasjonen bak prosjektet

Misjonskirken Norge

Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:post
Telefon:+47 23 32 57 50
Adresse:
Chr. Krohgsgt. 34
0186 OSLO
Norge
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Årets julekampanje handler om å gi barna i Onestí, Romania, en julegave. En gave som symboliserer håp og visshet om at det er andre mennesker som bryr seg om dem og som ønsker dem vel. Samtidig ønsker...
Støttet formål
Kampanjeeier
Norge, Misjonskirken
Innsamlet beløpkr 50,00
Jeg har ikke hatt en skikkelig bursdag siden tenårene, og kommer ikke til å ha noen feiring i år heller.. MEN, om du har lyst til å være med å gi til en god sak i anledning min bursdag 20. desember, s...
Støttet formål
Kampanjeeier
Olsen, Rachel
Innsamlet beløpkr 560,00
Julegave til barna Onesti
Julekampanjen 2019 - for barna i Onesti i Romania.
Støttet formål
Kampanjeeier
Filberg, Trond
Innsamlet beløpkr 2150,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone