MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Kids For Freedom 2020 // Bergen

For Freedom

Bli med på et løp med mening - et løp for moderne slavers frihet!

Vi ønsker å se et Norge hvor ingen barn eller voksne utnyttes i moderne slaveri! Ifølge Global Slavery Index (2018) kan det være opptil 9000 ofre for moderne slaveri i Norge. Dette ønsker vi å gjøre noe med! På Running For Freedom løper vi for å samle inn penger til arbeid* mot moderne slaveri; både til forebygging og til å hjelpe ofre finne frihet og et nytt liv. Sammen kan vi stoppe slaveriet!

Hva er Running For Freedom?

Running For Freedom arrangeres for å skape oppmerksomhet og bevissthet om moderne slaveri, og for å samle inn midler som kan brukes i bekjempelsen av det. Running For Freedom 2020 varer i en time og foregår rundt Lille Lungegårdsvann i Bergen sentrum hvor både store og små løper i treningstights, kostymer, og på ski. De kryper, løper og går for å samle inn penger. Hver deltaker sponses av bedrifter eller privatpersoner som de selv rekrutterer. For de minste barna (under 8 år) har vi en egen løype på Festplassen, med to løyper; en for barn i alderen 1-3 år og en for de på 4-8 år. 

Hvordan melder jeg mitt barn på Running For Freedom?

1. Du melder ditt barn på Running For Freedom ved å opprette en egen MinAksjon her på siden. Du kan også opprette en aksjon for flere barn samlet. Pass på at navnet til barnet, eller familienavnet, finnes i navnet på Aksjonen. Da er det lett for sponsorene å finne aksjonen når de skal donere. For eksempel kan en MinAksjon hete; "Mathilde løper for frihet", "Mathilde løper på Running For Freedom" eller "Mathilde løper for slavers frihet", eller lignende. 

2. Deretter kontakter du nettverket ditt og spør om potensielle sponsorer ønsker å støtte barnets løp for frihet for moderne slaver. Du kan be om at sponsorer støtter med et engangsbeløp, eller med et rundebeløp hvor sponsorene forplikter et gitt beløp per runde barnet klarer å løpe på en time (feks 5-50 kr). Da betaler sponsorene inn beløpet på aksjonen til barnet ditt etter at løpet er ferdig. 

3. Etter løpet kontakter du de sponsorene som støttet med rundebeløp og oppgir hvor mange runder barnet klarte. Det kan ta noen dager før alle beløpene er innbetalt, derfor er det viktig at du setter avslutningsdato til en uke etter at Running For Freedom er ferdig. 

Hva annet kan jeg gjøre for å støtte Running For Freedom?

Du kan hjelpe oss med å rekruttere flest mulig deltagere ved å snakke om løpet til dine venner og kjente og oppmuntre dem til å delta. Word of mouth er den beste markedsføringen, og du kan spille en sentralt rolle i at mange flere deltakere blir med. Dette er virkelig et løp med mening; et løp som handler om mer enn å sette personlig rekord og å slå naboen. Alle deltakerne løper for virkelige menneskers frihet og mulighet til å leve et verdig liv! 

Hva går pengene jeg samler inn til?

For Freedom har jobbet mot moderne slaveri siden 2011. Se våre nettsider; forfreedom.no. I tillegg gir vi en stor andel av overskuddet fra Running For Freedom til våre partnerorganisasjoner; Hope for Justice Norge og Tankesmien Skaperkraft. 

Organisasjonen bak prosjektet

For Freedom

For Freedom er et frivillig arbeid som aktivt jobber med å bekjempe moderne slaveri i Norge.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:post
:+47 476 16 000
Adresse:
For Freedom v/Salt Bergenskirken
Bjørnsonsgate 28
5059 BERGEN
Norge
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Kampanjeeier
Kang, Siv
Innsamlet beløpkr 2000,00
Kampanjeeier
Kang, Siv
Innsamlet beløpkr 0,00
Erica
Erica 6 years old
Kampanjeeier
Fylling, Mirjam
Innsamlet beløpkr 1000,00
Sara og Kristiane løper for frihet
Slaveri er skikkelig urettferdig. Bli med og støtt oss.
Kampanjeeier
Bekkevold, Sigurd
Innsamlet beløpkr 4900,00
Kampanjeeier
Monsen, Nadja
Innsamlet beløpkr 1550,00
Johann & Elle-Marie springer for en god sak :)
Johann Samuel på 7 år og Elle-Marie (4) liker å løpe og spesielt sammen med andre barn for en god sak! Vil du være med å heie på de med 10 kr per runde?
Kampanjeeier
Steigum, Endre
Innsamlet beløpkr 200,00
Johann & Elle-Marie springer for en god sak :)
Johann Samuel på 7 år og Elle-Marie liker å løpe og spesielt sammen med andre barn for en god sak! Vil du være med å heie på de med 10 kr per runde?
Kampanjeeier
Steigum, Endre
Innsamlet beløpkr 0,00
Kampanjeeier
Ulstein, Ingjerd
Innsamlet beløpkr 650,00
Kampanjeeier
Ulstein, Ingjerd
Innsamlet beløpkr 1050,00
ISABELLA SPRINGER FOR FRIHET 6. APRIL
Spons en kjempe god sak hvor Isabella springer for frihet. Kan gi for vær runde, eller en fastsum.
Kampanjeeier
Vassnes, Remi
Innsamlet beløpkr 200,00
I år som i fjor tar Herborg beina fatt for å løpe for andres frihet. Hun synes det er urettferdig at det fortsatt finnes slaver i dag, og vil med dette samle inn penger for å kunne gjøre en forskjell ...
Kampanjeeier
Østrem, Henrikke
Innsamlet beløpkr 3490,00
Victor snubler avgårde for frihet!
Kampanjeeier
Fiske, Vibeke
Innsamlet beløpkr 1300,00
Running for Freedom
Running for Freedom
Kampanjeeier
Kamalirad, David
Innsamlet beløpkr 0,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone