MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Utdanning

ADRA Norge

Utdanning er nøkkelen til livskvalitet og bærekraftig utvikling. Din gave er en nøkkel som åpner dører og gir barn og unge muligheter og håp for framtiden. Takk fordi du er en nøkkelperson i ADRAs arbeid!

Alle barn har rett til å gå på skolen og få kvalitetsutdanning. Likevel er det 262 millioner barn og ungdommer i verden som ikke går på skolen. God utdanning betyr blant annet at barn faktisk skal lære når de er på skolen, men mange barn dropper ut av skolen fordi undervisningskvaliteten er for dårlig.

Alle barn, uansett funksjonsevne, skal inkluderes i klasserommet og få lov til å lære etter sine forutsetninger. 80 % av alle med nedsatt funksjonsevne bor i dag i utviklingsland.

Barn og ungdom som av ulike årsaker holdes utenfor skolen, er sårbare for moderne slaveri: menneskehandel, tvangsarbeid og rekruttering til militante grupper. De risikerer å måtte arbeide uten lønn og under uakseptable arbeids- forhold, eller å bli giftet bort som barn og bli gravide mens de selv er barn.

 

Organisasjonen bak prosjektet

ADRA Norge

ADRAs visjon er en verden uten urettferdighet og fattigdom der hvert individ kan utøve sin rett til å nå sitt potensial og leve et verdig liv.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:post
Telefon:+47 31 01 88 00
Adresse:
Postboks 124
3529 RØYSE
Norge
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Pushups for utdanning
For hver kr du gir til utdanning gjør jeg en pushups. Bli med å støtt ADRA i deres viktige og flotte arbeid innenfor utdanning.
Støttet formål
Kampanjeeier
Hofseth, Ole
Innsamlet beløpkr 7802,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone