MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Støtte til Sentrene Creer

Misjonsalliansen

Tenk deg at du ikke kan gå. Du har aldri fått hjelp til å lære hvordan. I Guayaquils storbyslum driver vi to senter for å tilby hjelp til barn med funksjonshemninger og deres familier. Og vi trenger din støtte!

Tenk deg at du ikke kan gå. Du har aldri fått hjelp til å lære hvordan. Tenk deg at du ikke kan lese eller skrive. Myndighetene mener det vil være bortkastet å la slike som deg gå på skole. Tenk at du ikke får gå ut, men blir holdt skjult fordi folk er flaue for deg. De skammer seg over at du er til. Om du hadde levd med en funksjonshemning i Ecuadors storbyslum, ville dette vært virkeligheten din…

I Ecuador er mye skam forbundet med mennesker som har funksjonshemninger. Mange opplever å bli forsømt av samfunnet rundt seg; de får verken støtte eller hjelp til å mestre situasjonen de er i. For å hjelpe mennesker som har det slik, startet Misjonsallianse «Centro Creer» i 1998. Det viste seg å være et stort behov for tilbud til barn og unge med ulike funksjonshemninger som cerebral parese, hørselsvansker, bevegelsesvansker, autisme og ulike former for psykiske utviklingshemninger.

I dag har vi to sentre i de fattigste områdene av storbyen Guayaquil og det er over 200 familier knyttet til disse. Det jobbes med å utruste foreldre og barn til å mestre daglige aktiviteter og gjøremål. Din støtte vil gå til fagutvikling og til å styrke kompetansen til de ansatte. Den vil også bli benyttet til den daglige driften og i arbeidet med inkludering av funksjonshemmede i skole- og arbeidsliv.

 

Organisasjonen bak prosjektet

Misjonsalliansen

Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:info
Telefon:+47 22 94 26 00
Postadresse:
PB 6863 St. Olavs plass
0130 OSLO
Norge
Adresse:
Sven Bruns gate 9
0166 OSLO
Norge
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Gi en julegave med stor betydning!
Mitt største julegaveønske er å få være med å gi noe betydningsfullt til de som trenger det mest. Jeg har derfor laget denne aksjonen for å være med å bidra til å hjelpe funksjonshemmede barn i Ecuad...
Kampanjeeier
Andreassen, Maria
Innsamlet beløpkr 9041,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone