MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Fadder (Kun for nordiske faddere)

Misjonsalliansen

Det koster 275 norske kroner i måneden å være fadder for et barn i Misjonsalliansen. Du kan også betale for tre måneder 825 NOK, et halvt år 1380 NOK eller et år 2760 NOK av gangen.

Det å være fadder er en konkret og personlig måte å hjelpe fattige barn, deres familier og lokalsamfunnet de bor i. Misjonsalliansen er en av de organisasjonene i Norge som har hatt faddere lengst. Som fadder gir du sårbare barn i en vanskelig situsjon nye muligheter gjennom skolegang, helsetilbud og utvikling av lokalsamfunnet. Din støtte går ikke direkte til ett barn. Som fadder bidrar du til å bygge skoler, forbedre undervisning og gi forebyggende helse og tannhelsetiltak. Din støtte går til utviklingsprosjektet som barnet er en del av og kan bidra til rent vann, bedret jordbruk, kursing av foreldre og fritidsaktiviteter for barna. Slik hjelper du flere, og fadderbarnet ditt representerer alle de menneskene hjelpen fra deg berører!

Tusen takk for din støtte som fadder i Bolivia!

Du kan betale fadderskapet med bankkort her.
 

 

Organisasjonen bak prosjektet

Misjonsalliansen

Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:info
Telefon:+47 22 94 26 00
Postadresse:
PB 6863 St. Olavs plass
0130 OSLO
Norge
Adresse:
Sven Bruns gate 9
0166 OSLO
Norge

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone