MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Fotball krysser grenser i Ecuador

Misjonsalliansen

Fotballskoler og fritidstilbud skaper et positivt alternativ til «gjengen». Barna trenger deg som supporter!

Vi utbedrer fotballbaner og kjøper inn nødvendig utstyr til treninger. Slik får barn og unge mulighet til å bli del av en ungdomskultur preget av selvtillit, gode relasjoner, fellesskap og tilhørighet. Misjonsalliansen bruker fotballtreningene som en arena til å spre kunnskap om viktige temaer som familierelasjoner, ernæring, likestilling, prevensjon og seksuelt overførbare sykdommer. I disse områdene ser vi ogsåen sterk reduksjone av kriminalitet og rusmisbruk. Vi skal også jobbe med alternative fritidstilbud til barn og unge som ikke er fotballinteresserte. Dette kan for eksempel være dansegrupper og andre kreative grupper som skal startes i lokalsamfunnet.

Eksempler på hva pengene kan brukes til:

  • Ferdigstilling av ny bane i La Karolina
  • Utstyre fotballag med drakter og fotballer
  • Kurs til de frivillige trenerne (alt fra fotballteknikk til verdier og viktige temaer som familierelasjoner, ernæring, rusmisbruk, likestilling, prevensjon og seksuelt overførbare sykdommer)


 

Organisasjonen bak prosjektet

Misjonsalliansen

Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:info
Telefon:+47 22 94 26 00
Postadresse:
PB 6863 St. Olavs plass
0130 OSLO
Norge
Adresse:
Sven Bruns gate 9
0166 OSLO
Norge
Kampanjer som støtter dette prosjektet
hei i 2015 var jeg i libanon for sommeren det knuste hjerte mitt og see så mange barn uten penger til skole mat eller klær jeg vil gjærne samle in penger til og få barn in på skoler all støtte hjelper
Kampanjeeier
kaddouh, stephan
Innsamlet beløpkr 0,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone