MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Arbeid og inntekt på Filippinene

Misjonsalliansen

Tilgang til arbeid og inntekt gir bedre levekår og fører til at flere barn går på skole.

I 2016 vil Misjonsalliansen være med og etablere og utvikle små bedrifter. Sammen med 22 lokalsamfunnsbaserte organisasjoner på øya Marinduque skal det etableres nye lokale bedrifter. Dette innebærer blant annet opplæring i økonomi, planlegging og drift og bidrar til økte inntekter og bedre levestandard i områdene. Inntektsgrunnlaget kan komme fra næringer innen matproduksjon som kokos-sukker, bie-oppdrett, dyrehold eller ulikt håndverk, og Misjonsalliansen vil hjelpe de lokale bedriftene til å komme i kontakt med større markeder og oppkjøpere.

I Rizal ønsker Misjonsalliansen å bidra til større deltakelse i arbeidslivet for personer med funksjonhemninger. Dette vil enten være i form av å opprette egne tiltak som gir arbeid og inntekt, eller ved å støtte personer med funksjonshemninger slik at de får tilgang til jobber i etablerte bedrifter. De lokalsamfunnsbaserte organisasjonene vil få opplæring i hvordan de kan starte og drive bærekraftige bedrifter i sitt lokalsamfunn.

 

Eksempler på hva pengene kan gå til: 

  • Kurs i produktutvikling for en lokalsamfunnsbasert organisasjon
  • Kurs i markedsføring
  • Bygging av produksjonslokaler
  • Oppgradering av produksjonslokaler
Organisasjonen bak prosjektet

Misjonsalliansen

Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:info
Telefon:+47 22 94 26 00
Postadresse:
PB 6863 St. Olavs plass
0130 OSLO
Norge
Adresse:
Sven Bruns gate 9
0166 OSLO
Norge
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Filippinene er utsatt for ekstremvær også denne høsten. Dette rammer bredt. Hjelp Misjonsalliansen med å gi befolkningen på Filippinene en god arbeidsplass til jul.
Kampanjeeier
Guds Rike, Bygge
Innsamlet beløpkr 1000,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone