1000
NOK
MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinBursdag MinAksjon
Arbeid og inntekt på Filippinene

Misjonsalliansen

Tilgang til arbeid og inntekt gir bedre levekår og fører til at flere barn går på skole.

I 2016 vil Misjonsalliansen være med og etablere og utvikle små bedrifter. Sammen med 22 lokalsamfunnsbaserte organisasjoner på øya Marinduque skal det etableres nye lokale bedrifter. Dette innebærer blant annet opplæring i økonomi, planlegging og drift og bidrar til økte inntekter og bedre levestandard i områdene. Inntektsgrunnlaget kan komme fra næringer innen matproduksjon som kokos-sukker, bie-oppdrett, dyrehold eller ulikt håndverk, og Misjonsalliansen vil hjelpe de lokale bedriftene til å komme i kontakt med større markeder og oppkjøpere.

I Rizal ønsker Misjonsalliansen å bidra til større deltakelse i arbeidslivet for personer med funksjonhemninger. Dette vil enten være i form av å opprette egne tiltak som gir arbeid og inntekt, eller ved å støtte personer med funksjonshemninger slik at de får tilgang til jobber i etablerte bedrifter. De lokalsamfunnsbaserte organisasjonene vil få opplæring i hvordan de kan starte og drive bærekraftige bedrifter i sitt lokalsamfunn.

 

Eksempler på hva pengene kan gå til: 

  • Kurs i produktutvikling for en lokalsamfunnsbasert organisasjon
  • Kurs i markedsføring
  • Bygging av produksjonslokaler
  • Oppgradering av produksjonslokaler
Organisasjonen bak prosjektet

Misjonsalliansen

Misjonsalliansen er en frittstående, norsk misjonsorganisasjon som driver diakonale utviklingsprosjekter i Sør-Amerika, Asia og Afrika. Gjennom arbeidet vårt vil vi at fattige og diskriminerte skal få møte Jesu kjærlighet i ord og handling. Sammen kjemper vi for å utløse de ressurser og muligheter Gud har gitt oss alle.
Kontaktinformasjon
Kontakt e-post:info
Telefon:+47 22 94 26 00
Postadresse:
PB 6863 St. Olavs plass
0130 OSLO
Norge
Adresse:
Sven Bruns gate 9
0166 OSLO
Norge
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Filippinene er utsatt for ekstremvær også denne høsten. Dette rammer bredt. Hjelp Misjonsalliansen med å gi befolkningen på Filippinene en god arbeidsplass til jul.
Kampanjeeier
Guds Rike, Bygge
Innsamlet beløpkr 1000,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone